Al jarenlang evangeliseren we in Oosterhout op straat. Afgelopen jaar is het idee opgekomen om een inloophuis te starten. Met dit inloophuis willen we twee doelen bereiken:

  • Een plek in Oosterhout met een huiskamerfunctie waar mensen laagdrempelig kunnen komen.
  • Een plek in Oosterhout waar we mensen met het Evangelie kunnen bereiken.

 

We hebben ons georiënteerd op een geschikte locatie in Oosterhout. We hebben verschillende panden op het oog, waarbij een van deze panden in een winkelstraat onze voorkeur heeft gekregen en we contact hebben gezocht met de eigenaar. 

Graag zouden we dit pand nog liever aankopen in plaats van huren. Hiervoor hebben we €400.000 nodig. Op dit moment is al €275.000 toegezegd. Wij willen u van harte oproepen om ook bij te dragen aan dit doel. Dit kan op verschillende manieren, zoals bijvoorbeeld een lening. Giften zijn ook zeer welkom. Aangezien we een ANBI-status hebben is deze gift ook aftrekbaar van de belasting.

 

Wilt u ook bijdragen? Dit kan door een gift over te maken naar NL89 ABNA 0121 0577 71 t.n.v. Stichting Evangelisatie Oosterhout te Wijk en Aalburg.

Wilt u eventueel geld beschikbaar stellen inmiddels een lening? Neem dan contact op via fondsen@oosterhart.nl. We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden.

Tip: We staan ook open voor fiscaal aantrekkelijke initiatieven, zoals een rente uitkering, waarbij de rente aan het eind van het jaar teruggestort wordt als gift.